Hozzászólások

Villa-sors az Istenhegyen — 4 hozzászólás

  1. Milyen tulajdonos az, aki ennyire hányja-veti módon kezeli a tulajdonában, vagy kezelésében lévő – műemlékileg védett? – épített értékeket. Talán ezt kellene felülvizsgálni, illetve felújításért bérbe, vagy értéke szerint tulajdonba adni ezeket az épületeket. A jelenlegi állapot senkinek nem jó.

  2. Elgondolkodtató az írás arról, hogyan válik az érték semmivé,egy gyönyörű épület gazdátlanná. Hacsak nem az a cél, ami sok esetben, hogy a milliárdos ingatlant tudatosan lerohasztva fillérekért lepasszolják majd egy bennfentesnek, aki jót röhög a markában… Egyébként ilyenkor hol van az állam, az önkormányzat és a műemlékvédelem?
    Egyébként a melléképület a 60-as években épülhetett.

  3. Ide jártam óvodába. Ma arra jártamban láttam, hogy teljesen szétdúlták a csodálatos parkot. A melléképületekért a személyes szép emlékektől eltekintve nem kár, ám maga a villa, valamint a parkja annyira gyönyörű, hogy bűntény lenne lebontani. A cikk írójának minden szavával egyetértek. Elkeserítő a környék lætványos uniformizálódása, az értékek esztelen pusztítása. Ha lehetne ez ellen tenni valamit, az első sorban lennék.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

HTML tags allowed in your comment: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>