Barion Pixel

Vásárlási feltételek

A webshop üzemeltetője

Szuhai Barbara egyéni vállalkozó

Nyílvántartási szám: 28854082
Adószám: 65875689-1-43
Statisztikai számjel: 65875689-7990-231-01
Bankszámlaszám: 1040 1093 8676 8777 6667 1000 (KH Bank)
Székhely: 1112. Budapest, Hegytető utca 14
Tel.: +36-30-309-0818
E-mail: meselohazak.hu@gmail.com

Szolgáltatásaink

Honlapunkon a Mesélő Házak városnéző programjaira, sétáira lehet jelentkezni, jegyet vásárolni. A szerződés létrejön, ha a Felhasználó megrendelést küld írásban (e-mailben vagy a weboldalon keresztül) és azt a Szolgáltató azt írásban visszaigazolja. A Felhasználó elfogadja, hogy az ily módon kötött adásvételi szerződés írásban megkötöttnek minősül, és arra Magyarország joga irányadó. A szerződésre a jelen ÁSZF rendelkezései vonatkoznak, melyet a Felhasználó a weboldal használatával, illetve a szolgáltatás igénybevételével (programra jelentkezéssel) elfogad és magára nézve kötelező érvényűnek ismer el.

A megrendelés menete

Meghirdetett sétáink időpontját a weboldalon tesszük közzé. A privát túrák a Vásárló által megrendelt és a Szolgáltató által visszaigazolt időpontban valósulnak meg Meghirdetett sétáinkra jelentkezni a „Jelentkezés sétára” menüpont alatt az adott programra kattintva a foglalási űrlap kitöltésével, vagy e-mailben lehet.0Privát túrát  e-mailben lehet megrendelni.

A weboldalon közzétett, ill. az egyedi ajánlatainkban küldött árak bruttó árak.

A foglalás után a Vásárló visszaigazolást kap a megadott e-mail címre. Amennyiben két munkanapon belül nem kap választ megrendelésére, kérjük vegye fel velünk a kapcsolatot!

Fizetési feltételek

Programjainkon a részvételi díj megfizetésével lehet részt venni. Részvétel csak írásban visszaigazolt regisztrációval lehetséges A részvételi díjat a átutalással lehet megfizetni.

Utalásos fizetés esetén a Vásárló által megadott névre és címre számlát állítunk ki, amelyet a Vásárló részére e-mailben küldünk meg.

Ajándék sétajeggyel, utalvánnyal rendelkező résztvevőknek is szükséges az előzetes regisztráció. Az utalványok az azokon szereplő érvényességi időpontig használhatók fel.

A programokon való részvétel, meghiúsult program

A programokon mindenki a saját felelősségére vesz részt. 14 éven aluli gyermekek a programokon kizárólag szülői felügyelettel vehetnek részt. A programok során esetlegesen előforduló sérülésekért, balesetekért, lopásokért, elveszett, megrongálódott tárgyakért a Szolgáltató nem vállal felelősséget. A meghirdetett sétáinkon a minimum létszám 5 fő, maximális létszám 30 fő. Ettől eltérő minimum vagy maximum létszámot a weboldalon az adott programnál feltüntetjük.  

Céges rendezvény esetén a minimum 15 főnyi sétajegyet ki kell fizetni. A sétajegy ára 5500.-/fő.

Magánséta esetén minimum 10 főnyi sétajegyet ki kell fizetni. A sétajegy ára 5500.-/fő.

Magánséta lemondása esetén a tervezett program dátumát megelőző 48 órán belül a tervezett létszám jegyárának felét, azon túl teljes egészét kell kifizetni.

Öt főnél kevesebb jelentkező esetén a Szolgáltató – legkésőbb 24 órával a meghirdetett kezdési időpont előtt – lemondhatja a programot, ebben az esetben új időpontot hirdetünk meg, vagy a jegyek beválthatók másik sétára, ill. visszaválthatók.

Rossz idő, a sétavezető betegsége, vagy egyéb komoly okból, vis maior körülmény miatt elmaradt vagy félbeszakadt program esetén a Szolgáltató új időpontot hirdet meg, vagy a jegyek másik programra való felhasználását engedélyezi. A Szolgáltató hibájából meghiúsult program esetén szintén felhasználhatók a jegyek új időpontban vagy másik programon, ill. a jegyek visszaválthatók.

Ha a Vásárló a programon nem vesz részt, a fel nem használt sétajegyet visszaváltani nem áll módunkban, a Szolgáltató a részvételi díj visszafizetésére nem köteles. A jegyek más személyre átruházhatók, vagy legkésőbb 24 órával a kezdési időpont előtt másik programra átválthatók.

Privát időpontra foglalt program komoly indokból, pl. betegség a kezdési időpont előtt legkésőbb 24 órával lemondható, ebben az esetben új időpont kerül kitűzésre, Szolgáltató a részvételi díj visszafizetésére nem köteles.

Fizetési mód
Bankátutalás

Az átutalt összeg beérkezésekor számlát állítunk ki, azt a megadott emailcímre továbbítom, ezzel, illetve a visszaigazoló emaillel lép életbe a regisztráció.