Vásárlási feltételek

A webshop üzemeltetője

Szuhai Barbara egyéni vállalkozó

Nyílvántartási szám: 28854082
Adószám: 65875689-1-43
Statisztikai számjel: 65875689-7990-231-01
Bankszámlaszám: 10100792-72846400-01004000 (Budapest Bank)
Székhely: 1112. Budapest, Hegytető utca 14
Tel.: +36-30-309-0818
E-mail: meselohazak.hu@gmail.com

Szolgáltatásaink

Honlapunkon a Mesélő Házak városnéző programjaira, sétáira lehet jelentkezni, jegyet vásárolni. A szerződés létrejön, ha a Felhasználó megrendelést küld írásban (e-mailben vagy a weboldalon keresztül) és azt a Szolgáltató azt írásban visszaigazolja. A Felhasználó elfogadja, hogy az ily módon kötött adásvételi szerződés írásban megkötöttnek minősül, és arra Magyarország joga irányadó. A szerződésre a jelen ÁSZF rendelkezései vonatkoznak, melyet a Felhasználó a weboldal használatával, illetve a szolgáltatás igénybevételével (programra jelentkezéssel) elfogad és magára nézve kötelező érvényűnek ismer el.

A megrendelés menete

Meghirdetett sétáink időpontját a weboldalon tesszük közzé. A privát túrák a Vásárló által megrendelt és a Szolgáltató által visszaigazolt időpontban valósulnak meg Meghirdetett sétáinkra jelentkezni a “Jelentkezés sétára” menüpont alatt az adott programra kattintva a foglalási űrlap kitöltésével, vagy e-mailben lehet.0Privát túrát  e-mailben lehet megrendelni.

A weboldalon közzétett, ill. az egyedi ajánlatainkban küldött árak bruttó árak.

A foglalás után a Vásárló visszaigazolást kap a megadott e-mail címre. Amennyiben két munkanapon belül nem kap választ megrendelésére, kérjük vegye fel velünk a kapcsolatot!

Fizetési feltételek

Programjainkon a részvételi díj megfizetésével lehet részt venni. Részvétel csak írásban visszaigazolt regisztrációval lehetséges A részvételi díjat a weboldalon keresztül online bankkártyás fizetéssel lehet megfizetni, helyszíni készpénzes fizetésre kivételes esetben van lehetőség.

Bankkártyás vagy utalásos fizetés esetén a Vásárló által megadott névre és címre számlát állítunk ki, amelyet a Vásárló részére e-mailben küldünk meg. Készpénzes fizetés esetén nyugtát, kérésre számlát állítunk ki.

Ajándék sétajeggyel, utalvánnyal vagy kuponnal rendelkező résztvevőknek is szükséges az előzetes regisztráció. Az utalványok az azokon szereplő érvényességi időpontig használhatók fel.

A programokon való részvétel, meghiúsult program

A programokon mindenki a saját felelősségére vesz részt. 14 éven aluli gyermekek a programokon kizárólag szülői felügyelettel vehetnek részt. A programok során esetlegesen előforduló sérülésekért, balesetekért, lopásokért, elveszett, megrongálódott tárgyakért a Szolgáltató nem vállal felelősséget. A meghirdetett sétáinkon a minimum létszám 2 fő, maximális létszám 25 fő. Ettől eltérő minimum vagy maximum létszámot a weboldalon az adott programnál feltüntetjük.

Két főnél kevesebb jelentkező esetén a Szolgáltató – legkésőbb 24 órával a meghirdetett kezdési időpont előtt – lemondhatja a programot, ebben az esetben új időpontot hirdetünk meg, vagy a jegyek beválthatók másik sétára, ill. visszaválthatók.

Rossz idő, a sétavezető betegsége, vagy egyéb komoly okból, vis maior körülmény miatt elmaradt vagy félbeszakadt program esetén a Szolgáltató új időpontot hirdet meg, vagy a jegyek másik programra való felhasználását engedélyezi. A Szolgáltató hibájából meghiúsult program esetén szintén felhasználhatók a jegyek új időpontban vagy másik programon, ill. a jegyek visszaválthatók.

Ha a Vásárló a programon nem vesz részt, a fel nem használt sétajegyet visszaváltani nem áll módunkban, a Szolgáltató a részvételi díj visszafizetésére nem köteles. A jegyek más személyre átruházhatók, vagy legkésőbb 24 órával a kezdési időpont előtt másik programra átválthatók.

Privát időpontra foglalt program komoly indokból, pl. betegség a kezdési időpont előtt legkésőbb 24 órával lemondható, ebben az esetben új időpont kerül kitűzésre, Szolgáltató a részvételi díj visszafizetésére nem köteles.

Fizetési mód
Online bankkártyás fizetés

Az online bankkártyás fizetések a Barion rendszerén keresztül valósulnak meg. A bankkártya adatok a kereskedőhöz nem jutnak el. A szolgáltatást nyújtó Barion Payment Zrt. a Magyar Nemzeti Bank felügyelete alatt álló intézmény, engedélyének száma: H-EN-I-1064/2013.